Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych
1981
|
211
|
Tytuł artykułu
Interesterification and tailor-made fats
Autorzy
Gander K.-F.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
PL
Przeestryfikowanie jako metoda otrzymywania określonych tłuszczów jadalnych
RU
Pereehterifikacija kak metod poluchenija opredelennykh s"edovnykh zhirov
Języki publikacji
EN
Abstrakty
PL
RU
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych
Rocznik
1981
Tom
211
Opis fizyczny
p.33-46,fig.,ref.
Twórcy
autor
Gander K.-F.
Union Deutsche Lebensmittelwerke GmbH, Hamburg (Unilever), FGR
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-6b256c64-43c7-413a-ab5a-821408173df6
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.