Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Poradnik Restauratora
2016
|
03
|
Tytuł artykułu
Jakość i świeżość - przepis na sukces każdej restauracji. Rozmowa z Jarosławem Uścińskim, klientem Selgros Cash & Carry, szefem kuchni i właścicielem restauracji Moonsfera w Warszawie, prezesem Ogólnopolskiego Stowarzyszenia Szefów Kuchni i Cukierni
Autorzy
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
wywiady
Uscinski Jaroslaw wywiad
restauracje
Warszawa
restauracja Moonsfera
firma Selgros Cash and Carry
restauratorzy
kucharze
zawod kucharza
Wydawca
-
Czasopismo
Poradnik Restauratora
Rocznik
2016
Numer
03
Opis fizyczny
s.32,fot.
Twórcy
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-6ae33b9e-a810-48dd-aadf-f8f91087de4d
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.