PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2016 | 03 |

Tytuł artykułu

Jakość i świeżość - przepis na sukces każdej restauracji. Rozmowa z Jarosławem Uścińskim, klientem Selgros Cash & Carry, szefem kuchni i właścicielem restauracji Moonsfera w Warszawie, prezesem Ogólnopolskiego Stowarzyszenia Szefów Kuchni i Cukierni

Autorzy

Warianty tytułu

Języki publikacji

PL

Abstrakty

Wydawca

-

Rocznik

Numer

03

Opis fizyczny

s.32,fot.

Twórcy

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-6ae33b9e-a810-48dd-aadf-f8f91087de4d
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.