Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Pasieka
2014
|
2
|
Tytuł artykułu
Technologia produkcji miodów pitnych, cz. 4. Leżakowanie i dojrzewanie miodu pitnego
Autorzy
Luty J.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
Słowa kluczowe
PL
produkcja miodu
miod pitny
pszczelarstwo
lezakowanie
dojrzewanie miodu
kupazowanie
Wydawca
-
Czasopismo
Pasieka
Rocznik
2014
Numer
2
Opis fizyczny
s.40-43,fot.
Twórcy
autor
Luty J.
Krajowa Rada Winiarstwa i Miodosytnictwa, ul.Czackiego 3/5, 00-043 Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-69e77e54-b2e7-4df7-9cb0-1e2c19e25270
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.