Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Ekonatura
2013
|
12
|
Tytuł artykułu
Znaczenie ryb w żywieniu człowieka
Autorzy
Przysiezna E.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
zywienie czlowieka
ryby
przetwory rybne
zywnosc pochodzenia morskiego
wartosc energetyczna
wartosc odzywcza
zawartosc bialka
zawartosc tluszczu
kwasy tluszczowe omega-3
zawartosc skladnikow mineralnych
Wydawca
-
Czasopismo
Ekonatura
Rocznik
2013
Numer
12
Opis fizyczny
s.5-7,fot.,tab.
Twórcy
autor
Przysiezna E.
Niepubliczna Wyższa Szkoła Medyczna we Wrocławiu, Wrocław
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-69cded88-8b5c-48fd-a22f-811354034c54
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.