Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
2012
Tom
62
Numer
1
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1
artykuł:
Effect of olive oil with low calorie diet on blood lipids in hyperlipidemic patients
(
Noroozi M.
,
Zavoshy R.
,
Jahanihashemi H.
)
artykuł:
Fatty acid profile of muscles of freshwater fish from Olsztyn markets
(
Luczynska J.
,
Paszczyk B.
,
Borejszo Z.
,
Tarkowski L.
)
artykuł:
Influence of smoking on indicatory PCB congeners residues level in fish slices
(
Witczak A.
)
artykuł:
Water activity in biological system - a review
(
Schiraldi A.
,
Fessas D.
,
Signorelli M.
)
artykuł:
Antioxidant properties, acrylamide content and sensory quality of ginger cakes with different formulations
(
Zielinski H.
,
Ciesarova Z.
,
Troszynska A.
,
Ceglinska A.
,
Zielinska D.
,
Amarowicz R.
,
Przygodzka M.
,
Kukurova K.
)
artykuł:
Phenolic compounds and seed oil composition of Ziziphus mauritiana L. fruit
(
Memon A. A.
,
Memon N.
,
Luthria D. L.
,
Pitafi A. A.
,
Bhanger M. I.
)
artykuł:
A spectrophotometric assay for total garlic thiosulfinates content. Kinetic aspects of reaction with chromogenic thiols
(
Olech Z.
,
Zaborska W.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.