PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1974 | 24 | 2 |

Tytuł artykułu

Wpływ procesu przemiałuna zawartość skłądników mineralnych w mąkach żytnich i pszennych

Warianty tytułu

EN
The effet of miling onto the conten of mineralis in rye and wheat floor

Języki publikacji

PL

Abstrakty

EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

24

Numer

2

Opis fizyczny

s.135-143,rys.,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Zakład Żywności i Technologii Spożywczej, Instytut Żywności i Żywienia, Warszawa
  • Zakład Żywności i Technologii Spożywczej, Instytut Żywności i Żywienia, Warszawa
autor
  • Zakład Żywności i Technologii Spożywczej, Instytut Żywności i Żywienia, Warszawa
autor
  • Zakład Żywności i Technologii Spożywczej, Instytut Żywności i Żywienia, Warszawa

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-69600d57-5ffd-46cd-a48d-c0685cb1c9e9
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.