Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Żywność Nauka Technologia Jakość
2018
|
25
|
4
|
Tytuł artykułu
Rapeseed protein-fibre concentrate: chemical composition and functional properties
Autorzy
Ostrowska A.
,
Kozlowska M.
,
Rachwal D.
,
Wnukowski P.
,
Nebesny E.
,
Rosicka-Kaczmarek J.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
PL
Koncentrat białkowo-błonnikowy z rzepaku - skład chemiczny i właściwości funkcjonalne
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
EN
rapeseed
protein-fibre concentrate
dietary fibre
chemical composition
functional property
food additive
functionality
Wydawca
-
Czasopismo
Żywność Nauka Technologia Jakość
Rocznik
2018
Tom
25
Numer
4
Opis fizyczny
p.86-99,fig.,ref.
Twórcy
autor
Ostrowska A.
Faculty of Biotechnology and Food Sciences, Lodz University of Technology, Wolczanska 171/173, 90-924 Lodz, Poland
autor
Kozlowska M.
NapiFeryn BioTech Sp.z o.o., S.Dubois 114/116, 93-465 Lodz, Poland
autor
Rachwal D.
NapiFeryn BioTech Sp.z o.o., S.Dubois 114/116, 93-465 Lodz, Poland
autor
Wnukowski P.
NapiFeryn BioTech Sp.z o.o., S.Dubois 114/116, 93-465 Lodz, Poland
autor
Nebesny E.
Faculty of Biotechnology and Food Sciences, Lodz University of Technology, Wolczanska 171/173, 90-924 Lodz, Poland
autor
Rosicka-Kaczmarek J.
Faculty of Biotechnology and Food Sciences, Lodz University of Technology, Wolczanska 171/173, 90-924 Lodz, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.15193/zntj/2018/117/261
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-69278800-d8f2-40d2-a93b-35d5d9ae51ec
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.