Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Acta Physiologiae Plantarum
2016
|
38
|
09
|
Tytuł artykułu
Comparative response of two wucai (Brassica campestris L.) genotypes to heat stress on antioxidative system and cell ultrastructure in root
Autorzy
Yuan L.
,
Liu S.
,
Zhu S.
,
Chen G.
,
Liu F.
,
Zou M.
,
Wang C.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Physiologiae Plantarum
Rocznik
2016
Tom
38
Numer
09
Opis fizyczny
Article 223 [8p.], fig.,ref.
Twórcy
autor
Yuan L.
Vegetable Genetics and Breeding Laboratory, College of Horticulture, Anhui Agricultural University, Hefei 230036, China
autor
Liu S.
Vegetable Genetics and Breeding Laboratory, College of Horticulture, Anhui Agricultural University, Hefei 230036, China
autor
Zhu S.
Vegetable Genetics and Breeding Laboratory, College of Horticulture, Anhui Agricultural University, Hefei 230036, China
autor
Chen G.
Vegetable Genetics and Breeding Laboratory, College of Horticulture, Anhui Agricultural University, Hefei 230036, China
autor
Liu F.
Vegetable Genetics and Breeding Laboratory, College of Horticulture, Anhui Agricultural University, Hefei 230036, China
autor
Zou M.
Vegetable Genetics and Breeding Laboratory, College of Horticulture, Anhui Agricultural University, Hefei 230036, China
autor
Wang C.
Vegetable Genetics and Breeding Laboratory, College of Horticulture, Anhui Agricultural University, Hefei 230036, China
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.1007/s11738-016-2246-z
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-691f3abc-b484-4b81-b05c-5c386de4d733
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.