Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna
Rocznik
2013
Tom
46
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
Ocena stosowania suplementów diety oraz stopnia wiedzy na temat suplementacji wśród licealistów z Dębicy
(
Gil M.
,
Ciszek R.
,
Glodek E.
)
artykuł:
Skład kwasów tłuszczowych i izomerów trans w margarynach twardych i miękkich
(
Paszczyk B.
,
Luczynska J.
)
artykuł:
Wartości odżywcze i prozdrowotne owoców pomidora gruntowego
(
Zalewska-Korona M.
,
Jablonska-Rys E.
,
Michalak-Majewska M.
)
artykuł:
Interakcje pomiędzy składnikami suplementów diety a wybranymi lekami stosowanymi w terapii chorób układu sercowo-naczyniowego
(
Zablocka-Slawinska K.
,
Jawna K.
,
Grajeta H.
,
Biernat J.
)
artykuł:
Rola kwasów tłuszczowych omega-3 i omega-6 w organizmie człowieka
(
Materac E.
,
Marczynski Z.
,
Bodek K. H.
)
artykuł:
Ocena wartości energetycznej i wybranych składników odżywczych obiadów przygotowywanych w koszalińskich przedszkolach
(
Dyrnkowska-Malesa M.
,
Walczak Z.
,
Skibniewska K. A.
)
artykuł:
Witamina D w świetle badań ostatnich lat
(
Oledzka R.
)
artykuł:
Ocena antybiotykoodporności szczepów gronkowca złocistego (Staphylococcus aureus) izolowanych z mięsa mielonego
(
Steinka I.
,
Janczy A.
)
artykuł:
Beta-glukan - wybrane korzyści zdrowotne ze szczególnym uwzględnieniem jego wpływu na gospodarkę lipidową
(
Krupinska P.
,
Zegan M.
)
artykuł:
Charakterystyka metod biologicznych, chemicznych i fizycznych ograniczających obecność akrylamidu w żywności
(
Pyrzanowski K.
,
Michalowicz J.
,
Pingot D.
,
Bukowska B.
)
artykuł:
Czekolada jako źródło szczawianów rozpuszczalnych w diecie
(
Jablonska-Rys E.
,
Zalewska-Korona M.
,
Michalak-Majewska M.
)
artykuł:
Glikozydy stewiolowe - właściwości i zastosowanie w żywności
(
Kolanowski W.
)
artykuł:
Strippingowe metody elektroanalityczne w analizie specjacyjnej arsenu oraz antymonu w próbkach wody, żywności i leków
(
Jedryczko D.
,
Pohl P.
,
Welna M.
)
artykuł:
Analiza wybranych zwyczajów żywieniowych studentów łódzkich uczelni
(
Szczodrowska A.
,
Krysiak W.
)
artykuł:
Stopień realizacji norm żywieniowych u kobiet o różnej wartości wskaźnika wagowo-wzrostowego
(
Glodek E.
,
Gil M.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.