PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2016 | 39 | 3(328) |
Tytuł artykułu

Health-promoting properties of poultry meat in the context of diseases of civilization

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
PL
Prozdrowotne właściwości mięsa drobiowego w aspekcie chorób cywilizacyjnych
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
EN
Twórcy
autor
  • Department of Breeding Methods and Poultry and Small Ruminant Breeding, Siedlce University of Natural Sciences and Humanities, Siedlce, Poland
  • Department of Breeding Methods and Poultry and Small Ruminant Breeding, Siedlce University of Natural Sciences and Humanities, BoleslawaPrusa 14, 08-110 Siedlce, Poland
  • Department of Breeding Methods and Poultry and Small Ruminant Breeding, Siedlce University of Natural Sciences and Humanities, Siedlce, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-68a86b0f-60d5-4ceb-bf29-53d67b96e5c3
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.