Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczo-Technicznej w Olsztynie. Technologia Żywności
1979
|
15(204)
|
Tytuł artykułu
Charakterystyka właściwości fizykochemicznych wybranych preparatów białkowych i ich mieszanin
Autorzy
Kozlowska H.
,
Elkowicz K.
,
Jaworska K.
Warianty tytułu
RU
Kharakteristika fiziko-khimicheskikh svoystv vydelennykh belkovykh preparatov i ikh smesey
EN
Physicochemical properties of selected protein preparations and their mixtures
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
RU
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczo-Technicznej w Olsztynie. Technologia Żywności
Rocznik
1979
Numer
15(204)
Opis fizyczny
s.101-109,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Kozlowska H.
Instytut Inżynierii i Biotechnologii Żywności, Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie, Olsztyn
autor
Elkowicz K.
Instytut Inżynierii i Biotechnologii Żywności, Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie, Olsztyn
autor
Jaworska K.
Instytut Inżynierii i Biotechnologii Żywności, Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie, Olsztyn
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-6877e945-83ce-4514-81c8-6470fd47b5b8
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.