PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2012 | 3 |

Tytuł artykułu

Rozważania na temat jakości produktów spozywczych

Autorzy

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

EN
Considerations on food products quality

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
W artykule przedstawiono różne sposoby datowania produktów spożywczych. Omówiono także problem pogar-szania składu wielu produktów oraz zachodzące zmiany w przygotowaniu żywności.
EN
Different methods to date of the food production in this article have been presented. Contents and it making worse of many products, and changing of prepare food were discussed.

Wydawca

-

Rocznik

Numer

3

Opis fizyczny

s.5-9,rys.,fot.

Twórcy

autor
  • Politechnika Opolska, Opole

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-672db990-ddb1-4c98-80dc-70ca11f5d09a
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.