PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2018 | 17 | 1 |

Tytuł artykułu

The comparison of the physicochemical parameters and antioxidant activity of homemade and commercial pomegranate juices

Warianty tytułu

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN

Wydawca

-

Rocznik

Tom

17

Numer

1

Opis fizyczny

p.59-68,fig.,ref.

Twórcy

autor
  • Department of Chemistry and Food Toxicology, University of Rzeszow, Cwiklińskiej 1A, 35-601 Rzeszow, Poland
  • Department of Chemistry and Food Toxicology, University of Rzeszow, Cwiklinskiej 1A, 35-601 Rzeszow, Poland
autor
  • Department of Bioenergetics and Food Analysis, University of Rzeszow, Zelwerowicza 4, 35-601 Rzeszow, Poland
autor
  • Department of Bioenergetics and Food Analysis, University of Rzeszow, Zelwerowicza 4, 35-601 Rzeszow, Poland

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-661e21e9-22a4-4398-9846-008956155ee4
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.