Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Acta Scientiarum Polonorum. Technologia Alimentaria
2018
|
17
|
1
|
Tytuł artykułu
The comparison of the physicochemical parameters and antioxidant activity of homemade and commercial pomegranate juices
Autorzy
Dzugan M.
,
Wesolowska M.
,
Zagula G.
,
Puchalski C.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
EN
home-made juice
pomegranate
Punica granatum
physicochemical parameter
antioxidant activity
polyphenol
mineral
fruit juice
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Scientiarum Polonorum. Technologia Alimentaria
Rocznik
2018
Tom
17
Numer
1
Opis fizyczny
p.59-68,fig.,ref.
Twórcy
autor
Dzugan M.
Department of Chemistry and Food Toxicology, University of Rzeszow, Cwiklińskiej 1A, 35-601 Rzeszow, Poland
autor
Wesolowska M.
Department of Chemistry and Food Toxicology, University of Rzeszow, Cwiklinskiej 1A, 35-601 Rzeszow, Poland
autor
Zagula G.
Department of Bioenergetics and Food Analysis, University of Rzeszow, Zelwerowicza 4, 35-601 Rzeszow, Poland
autor
Puchalski C.
Department of Bioenergetics and Food Analysis, University of Rzeszow, Zelwerowicza 4, 35-601 Rzeszow, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.17306/J.AFS.2018.0529
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-661e21e9-22a4-4398-9846-008956155ee4
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.