Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny
Rocznik
2016
Tom
60
Numer
07-08
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
07-08
artykuł:
Związki lotne w piwach wyprodukowanych z udzialem ryżu
(
Siwek A.
,
Stachelska M. A.
,
Dziadkowska M.
,
Karpinski P.
,
Obiedzinski M. W.
)
artykuł:
KIG „Przemysl Rozlewniczy” o nowym Prawie wodnym i gospodarce opakowaniami
(
MJP
)
artykuł:
Ceny skupu owoców i warzyw w II kwartale 2016 r.
(
Strojewska I.
,
Smolenski T.
,
Kracinski P.
)
artykuł:
III Kongres Branży Spirytusowej. Obok zrozumienia potrzeb branży spirytusowej czas na dialog i współpracę
(
A.L.
)
artykuł:
Stowarzyszenie KUPS podsumowalo czteroletnią kadencję
artykuł:
Mikrobiologiczne aspekty produkcji kiszonej kapusty. Cz.1
(
Strnad S.
,
Satora P.
)
artykuł:
Konferencja firm Eaton, Alfa Laval i Ecolab dla branży sokowniczej
(
MJP
)
artykuł:
Jakie czynniki ksztaltują barwę cydru?
(
Scibisz I.
,
Mitek M.
,
Ziarno M.
,
Markowski J.
)
artykuł:
Konferencja KSPOiW dla branży mrożonkowej
(
MJP
)
artykuł:
Kwaśne piwa - czyżby nowy trend w Polsce?
(
Bogacz A.
)
artykuł:
Fermentacja metanowa wywaru gorzelniczego oraz charakterystyka plynięcia wywaru oraz osadu pofermentacyjnego. Cz.1
(
Kotarska K.
,
Dziemianowicz W.
,
Swierczynska A.
)
artykuł:
Owoce, warzywa i soki w zaleceniach żywieniowych - kontrowersje dotyczące spożycia
(
Plocharski W.
,
Markowski J.
,
Groele B.
,
Stos K.
)
artykuł:
Jaka będzie przyszlość polskiej gospodarki żywnościowej?
(
Wesolowski B.
)
artykuł:
Możliwości wykorzystania ozonu w przechowalnictwie owoców
(
Piechowiak I.
)
artykuł:
Widziane z Wiejskiej (125) Trudne ścieżki żywienia w placówkach systemu oświaty
(
Pokrywka T.
)
artykuł:
Jubileusz 25-lecia firmy Import-Export J.A. Szałas
(
Przegalinska M. J.
,
Oleksy K.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.