Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Technologii i Chemii Żywnosci
1974
|
24
|
1
|
Tytuł artykułu
Otrzymywanie zamrożonych, zagęszczonych kultur bakterii mlekowych i ocena ich przydatności w technologii sera edamskiego
Autorzy
Jakubowska J.
,
Piatkiewicz A.
,
Libudzisz Z.
,
Zalicka B.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
Obtention of frozen, concentrated cultures of lactic bacteria and obtaining of their usefulness in edam cheese production
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Technologii i Chemii Żywnosci
Rocznik
1974
Tom
24
Numer
1
Opis fizyczny
s.75-86,tab.,wykr.,fot.,bibliogr.
Twórcy
autor
Jakubowska J.
Institut Technologi Fermentacji i Mikrobiologii, Politechnika Łódzka, Łódz, Polska
autor
Piatkiewicz A.
Institut Technologi Fermentacji i Mikrobiologii, Politechnika Łódzka, Łódz, Polska
autor
Libudzisz Z.
Institut Technologi Fermentacji i Mikrobiologii, Politechnika Łódzka, Łódz, Polska
autor
Zalicka B.
Institut Technologi Fermentacji i Mikrobiologii, Politechnika Łódzka, Łódz, Polska
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-64d3d5de-5487-451f-a444-1b5629193b46
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.