PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1974 | 24 | 1 |

Tytuł artykułu

Otrzymywanie zamrożonych, zagęszczonych kultur bakterii mlekowych i ocena ich przydatności w technologii sera edamskiego

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

Obtention of frozen, concentrated cultures of lactic bacteria and obtaining of their usefulness in edam cheese production

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

24

Numer

1

Opis fizyczny

s.75-86,tab.,wykr.,fot.,bibliogr.

Twórcy

  • Institut Technologi Fermentacji i Mikrobiologii, Politechnika Łódzka, Łódz, Polska
  • Institut Technologi Fermentacji i Mikrobiologii, Politechnika Łódzka, Łódz, Polska
autor
  • Institut Technologi Fermentacji i Mikrobiologii, Politechnika Łódzka, Łódz, Polska
autor
  • Institut Technologi Fermentacji i Mikrobiologii, Politechnika Łódzka, Łódz, Polska

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-64d3d5de-5487-451f-a444-1b5629193b46
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.