Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
2013
Tom
61
Numer
10
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
10
artykuł:
Firma Mamut racjonalizuje organizację i procesy biznesowe w oparciu o rozwiązanie CSB-System
artykuł:
Nowoczesne narzędzia i pomysły wspomagajace pracę handlowca piekarni
(
Pietka A.
)
artykuł:
Nowoczesny sklep - krok po kroku (cz.III)
(
Tabakowski L.
)
artykuł:
Zarządzanie przedsięwzięciami w zakładzie, czyli projekty od święta i na co dzień
(
Ropiejko J.
)
artykuł:
Rzecz o chlebie i jego formie, i o tym, że nie zawsze była silikonowa (cz.I)
(
Marchand B.
)
artykuł:
JUFEBA - imperium pączkowe
artykuł:
Kawowe laboratorium
(
Bartelak M.
)
artykuł:
Nazwa produktu i oznakowanie nie mogą wprowadzać konsumenta w błąd
(
Paprocki J.
)
artykuł:
Sprzedaż pieczywa z samochodu - wymagania
(
Gubala W.
)
artykuł:
Pozyskiwanie informacji o rynku
(
Kowalski J.
)
artykuł:
5 lat Akademii Mistrza
(
Kania-Lentes P.
)
artykuł:
Aromaty spożywcze - zalety i wady
(
Hoffmann B.
)
artykuł:
Z wizytą w Rogaliku, czyli black or white?
(
Nurkowski A.
)
artykuł:
Expo Sweet 2014 - nowe możliwości, z których warto skorzystać. Rozmowa z Piotrem Krasoniem, członkiem zarządu EZIG EXPO SWEET
artykuł:
Święto Chleba w radomiu, czyli o tym jak idea poszła w świat
(
Gajda J.
)
artykuł:
Technologie godne uwagi. Cz.2. Przerywany proces mieszenia
(
Piesiewicz H.
)
artykuł:
Efektywna ekspedycja
artykuł:
Wypowiedzenie zmieniające
(
Paprocki J.
)
artykuł:
Elastyczny czas pracy
(
Paprocki J.
)
artykuł:
"Codzienny luksus" - czekoladowa oferta jutra
(
A.L.
)
artykuł:
Jak przywrócić godność zawodowi piekarza
(
Jarosz K.
)
artykuł:
O sytuacji w cukiernictwie. Rozmowa z Leszkiem Truskolawskim, prezesem Stowarzyszenia Cukierników, Karmelarzy i Lodziarzy RP
artykuł:
Jaka podłoga w piekarni?
artykuł:
Wina z doliny Loary
(
Paprocki J.
)
artykuł:
Nowe wymagania dotyczące znakowania pieczywa "luzem" i innych wyrobów niepakowanych
(
Paprocki J.
)
artykuł:
Rzekomo zdrowe margaryny
(
Cichosz G.
)
artykuł:
Będą egzaminować przez 5 lat - wręczono nominacje
(
Perzynski M.
)
artykuł:
Bhp w piekarni
(
Slowinska A.
)
artykuł:
Nie przegapić postępu. Rozmowa z Januszem Profusem, maestro czekolady
(
Kania-Lentes P.
)
artykuł:
Cukiernictwo na rozdrożu
(
Piekarski R.
,
Berendt I.
,
Sowa A.
,
Kwiatkowski F.
)
artykuł:
AAK. Oświadczenia żywieniowe i zdrowotne
artykuł:
Pieczywo w diecie ucznia
(
Ceborska-Scheiterbauer E.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.