Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Acta Scientiarum Polonorum. Technologia Alimentaria
2018
|
17
|
1
|
Tytuł artykułu
Fatty acid profile and oxidation tests of fat extracted from yogurt using rose hip seed oil
Autorzy
Turek K.
,
Domagala J.
,
Wszolek M.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
EN
fatty acid profile
chemical property
oxidation
fat
extraction
yoghourt
dairy product
lactic acid bacteria
Streptococcus thermophilus
Lactobacillus delbrueckii ssp.bulgaricus
rosehip seed oil
human nutrition
diet
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Scientiarum Polonorum. Technologia Alimentaria
Rocznik
2018
Tom
17
Numer
1
Opis fizyczny
p.51-58,fig.,ref.
Twórcy
autor
Turek K.
Department of Animal Product Technology, University of Agriculture in Krakow, Balicka 122, 30-149 Krakow, Poland
autor
Domagala J.
Department of Animal Product Technology, University of Agriculture in Krakow, Balicka 122, 30-149 Krakow, Poland
autor
Wszolek M.
Department of Animal Product Technology, University of Agriculture in Krakow, Balicka 122, 30-149 Krakow, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.17306/J.AFS.2018.0526
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-64398172-f274-411b-98a1-ff423e3f7645
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.