PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2005 | 2 |

Tytuł artykułu

The current state of pork raw material quality

Warianty tytułu

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN

Wydawca

-

Rocznik

Numer

2

Opis fizyczny

p.189-192,ref.

Twórcy

  • Raw Materials and Engineering Unit, Meat and Fat Research Institute in Warsaw, Glogowska 239, 60-111 Poznan, Poland
autor
  • Raw Materials and Engineering Unit, Meat and Fat Research Institute in Warsaw, Glogowska 239, 60-111 Poznan, Poland
autor
  • Raw Materials and Engineering Unit, Meat and Fat Research Institute in Warsaw, Glogowska 239, 60-111 Poznan, Poland
autor
  • Raw Materials and Engineering Unit, Meat and Fat Research Institute in Warsaw, Glogowska 239, 60-111 Poznan, Poland
  • Raw Materials and Engineering Unit, Meat and Fat Research Institute in Warsaw, Glogowska 239, 60-111 Poznan, Poland
autor
  • Raw Materials and Engineering Unit, Meat and Fat Research Institute in Warsaw, Glogowska 239, 60-111 Poznan, Poland

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-6381c0dc-507e-4c71-8309-91ac10df4012
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.