PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2018 | 02 |

Tytuł artykułu

Chemiczne aspekty higieny żywności - pozytywne chemiczne składniki mleka cz.1. Laktoza - dwucukier mlekowy

Autorzy

Warianty tytułu

EN
Chemical aspects of food hygiene - positive chemical components od milk part 1. Lactose - milk disaccharide

Języki publikacji

PL

Abstrakty

Wydawca

-

Rocznik

Numer

02

Opis fizyczny

s.37-42,tab.,fot.

Twórcy

  • Katedra Towaroznawstwa i Badań Żywności, Wydział Nauki o Żywności, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Olsztyn

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-63159908-1c41-4a45-b2d0-516afa990881
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.