Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Acta Scientiarum Polonorum. Technologia Alimentaria
2017
|
16
|
2
|
Tytuł artykułu
Antioxidative properties of milk protein preparations fermented by Polish strains of Lactobacillus helveticus
Autorzy
Skrzypczak K.W.
,
Gustaw W.Z.
,
Jablonska-Rys E.D.
,
Michalak-Majewska M.
,
Slawinska A.
,
Radzki W.P.
,
Gustaw K.M.
,
Wasko A.D.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Scientiarum Polonorum. Technologia Alimentaria
Rocznik
2017
Tom
16
Numer
2
Opis fizyczny
p.199-207,fig.,ref.
Twórcy
autor
Skrzypczak K.W.
Department of Fruits, Vegetables and Mushrooms Technology, University of Life Sciences in Lublin, Skromna 8, 20-704 Lublin, Poland
autor
Gustaw W.Z.
Department of Fruits, Vegetables and Mushrooms Technology, University of Life Sciences in Lublin, Skromna 8, 20-704 Lublin, Poland
autor
Jablonska-Rys E.D.
Department of Fruits, Vegetables and Mushrooms Technology, University of Life Sciences in Lublin, Skromna 8, 20-704 Lublin, Poland
autor
Michalak-Majewska M.
Department of Fruits, Vegetables and Mushrooms Technology, University of Life Sciences in Lublin, Skromna 8, 20-704 Lublin, Poland
autor
Slawinska A.
Department of Fruits, Vegetables and Mushrooms Technology, University of Life Sciences in Lublin, Skromna 8, 20-704 Lublin, Poland
autor
Radzki W.P.
Department of Fruits, Vegetables and Mushrooms Technology, University of Life Sciences in Lublin, Skromna 8, 20-704 Lublin, Poland
autor
Gustaw K.M.
Department of Biotechnology, Human Nutrition and Food Commodity Science, University of Life Sciences in Lublin, Skromna 8, 20-704 Lublin, Poland
autor
Wasko A.D.
Department of Biotechnology, Human Nutrition and Food Commodity Science, University of Life Sciences in Lublin, Skromna 8, 20-704 Lublin, Poland
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.17306/J.AFS.0479
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-62c99335-ecb9-4a1a-9641-c11af0a3c177
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.