PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2010 | 10D |
Tytuł artykułu

Information maintenance formalization of material flows in logistic systems

Warianty tytułu
RU
Formalizacija informacionnogo soprovozhdenija material'nykh potokov v logisticheskikh sistemakh
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
RU
Wydawca
-
Rocznik
Tom
10D
Opis fizyczny
p.148-152,ref.
Twórcy
autor
  • Volodymyr Dahl East Ukrainian National University, Lugansk, Ukraine
autor
Bibliografia
  • 1. Andrews J., McLone R.: Mathematical modelling. M-World., 1979. - 278p.
  • 2. Levikov G.A. 2003.: Management by transport-logistic business. - M.: Rconsul't. 2003. - 210p.
  • 3. Malikov O.B. 2003.: Business logistic. - Spb. ; Politekhnika,. - 223c.
  • 4. Novikov P.S. 1977.: Structural mathematical logic from point of classic one. Mcode- Science
  • 5. Nerush Y.M. 1996.: Logistic: general conception, theory, practice. - Spb.: INVEST-NP, - 232p.
  • 6. Anikin B.A., 2000.: Logistic. M.: INFRA-M - 352p.
  • 7. Benson D., Whitehed Dj. 1990.: Transport and delivery of loads: Trans. from engl. - M.: Transport, - 279p.
  • 8. Aksenov I.Y. 1980.: The common transport system. - M.: Transport, - 213p.
  • 9. Dybskaya V.V. Management storage in the logistic system. - M.: KIA Center, 2000. - 110p.
  • 10. Information technologies are in transport logistic .2000.: - M.: KIA Center, - 86p.
  • 11. Kalachev E.S., Kalacheva S.A. 2000.: Documents in transport operations. Agreements of transportation. -M.: PRIOR, 1998. - 128p.
  • 12. Rodnikov A.N. 1995.: Logistic: Terminolog. voc. - M.: Economy, - 251p.
  • 13. Sergeev V.I. 1997.: Management in business-logistics. - M.: Filin, - 772p.
  • 14. Smekhov A.A. 1995.: Bases of transport logistic. - M.: Transport, - 197p.
  • 15. Yuneman R. 1989. Materials stream and logistic. Berlin: Shpringer, - 512p.
  • 16. Baune R., Martin H., Schulze L. A 1992.: Manual of Internal Logistics for Companies. - Hamburg: Jungheinrich, - 223p.
  • 17. Dirks L., Daniel S. 1991.: Marketing without Mystery. - New York: Amacon, 1991. - 212p.
  • 18. Tompkins J., Smith Jr. 1988.: The Warehouse Management Handbook. - New York: McGraw-Hill Inc., - 702p.
  • 19. Atkin R. H. 1972.: From cohomology in physics to q-connectivity in social science. Int. J., Man-Machine Studies, - 110p.
  • 20. Atkin R. H. 1974.: An algebra for patterns on and complex. Int. J., Man-Machine Studies, - 98p.
  • 21. Atkin R. H. 1974.: Mathematical structure in humah affairs. - London: Heinemann Educational Books Ltd, - 234p.
  • 22. Blundell L.M. 1961.: A modem view og geometry. San Francisco: W.H. Freeman, - 126p.
  • 23. Stool R.S. 1961.: Sets, logic, and axiomatic theories. San Francisco: W.H. Freeman, - 198p.
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-62b6eae5-42c0-4429-b1f4-dabdab634cde
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.