Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Postępy Nauki i Technologii Przemysłu Rolno-Spożywczego
Rocznik
2014
Tom
69
Numer
1
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1
artykuł:
Patogeny człowieka w żywności pochodzenia roślinnego – wady i zalety zastosowania techniki real-time PCR do ich wykrywania
(
Jaroszewska E.
,
Pietracha D.
,
Misiewicz A.
)
artykuł:
Narażenie na czynniki mikrobiologiczne pracowników biurowych i technicznych w laboratorium naukowo-badawczym
(
Szosland-Faltyn A.
,
Krolasik J.
,
Polak E.
)
artykuł:
Wpływ dodatku NaCl na właściwości reologiczne skrobi sieciowanych
(
Le Thanh-Blicharz J.
,
Walkowski A.
,
Voelkel E.
,
Lewandowicz G.
)
artykuł:
Przydatność kiszonych wytłoków z jabłek do produkcji biogazu
(
Kuprys-Caruk M.
,
Kolodziejski R.
)
artykuł:
Ocena wpływu pH końcowego na jakość sensoryczną polędwicy sopockiej
(
Krawczyk J.
,
Nowicka K.
,
Gorska E.
,
Jaworska D.
,
Przybylski W.
)
artykuł:
Algorytmy konstruowania dendrogramów stosowanych przy analizie filogenetycznej mikroorganizmów
(
Zdziennicki F.
,
Misiewicz A.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.