Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Fragmenta Agronomica
2014
|
31
|
2
|
Tytuł artykułu
Produkcyjność i właściwości biomasy ślazowca pensylwańskiego jako paliwa w zależności od materiału siewnego i obsady roślin
Autorzy
Tworkowski J.
,
Szczukowski S.
,
Stolarski M. J.
,
Kwiatkowski J.
,
Graban L.
Warianty tytułu
EN
Productivity and properties of Virginia fanpetals biomass as fuel depending on the propagule and plant density
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
sida
produkcyjnosc
material siewny
gestosc siewu
gestosc sadzenia
obsada roslin
wzrost roslin
plony
wartosc energetyczna
rok uzytkowania
Wydawca
-
Czasopismo
Fragmenta Agronomica
Rocznik
2014
Tom
31
Numer
2
Opis fizyczny
s.115-125,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Tworkowski J.
Katedra Hodowli Roślin i Nasiennictwa, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Pl.Łódzki 3, 10-724 Olsztyn
autor
Szczukowski S.
Katedra Hodowli Roślin i Nasiennictwa, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Pl.Łódzki 3, 10-724 Olsztyn
autor
Stolarski M. J.
Katedra Hodowli Roślin i Nasiennictwa, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Pl.Łódzki 3, 10-724 Olsztyn
autor
Kwiatkowski J.
Katedra Hodowli Roślin i Nasiennictwa, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Pl.Łódzki 3, 10-724 Olsztyn
autor
Graban L.
Katedra Hodowli Roślin i Nasiennictwa, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Pl.Łódzki 3, 10-724 Olsztyn
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-6257a69a-946b-43a4-9aa6-867b55e030c4
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.