Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
1990
Tom
42
Numer
08
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
08
artykuł:
Z działalności Stowarzyszenia Inżynierów i Techników Przemysłu Spożywczego w 1989 roku
artykuł:
Właściwości reologiczne drobno rozdrobnionego farszu przed i po ogrzaniu. Część I. Charakterystyka farszu oraz zależność jego właściwości reologicznych od jakości mięsa i tłuszczu
(
Skrabka-Blotnicka T.
)
artykuł:
Wpływ modyfikacji technologii Hartmanna na zmniejszenie zanieczyszczeń w ściekach i oszczędność energii
(
Kwietniak M.
)
artykuł:
Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego w 1989 roku
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.