PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2014 | 53 | 4 |

Tytuł artykułu

Metabolizm kwasu L-jabłkowego przez drożdże winiarskie

Autorzy

Warianty tytułu

EN
Metabolism of L-malic acid by wine yeast

Języki publikacji

PL

Abstrakty

EN

Wydawca

-

Rocznik

Tom

53

Numer

4

Opis fizyczny

s.345-351,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Katedra Technologii Fermentacji i Mikrobiologii Technicznej, Wydział Technologii Żywności, Uniwersytet Rolniczy im.Hugona Kołłątaja w Krakowie, ul.Balicka 122, 30-149 Kraków
autor
  • Katedra Technologii Fermentacji i Mikrobiologii Technicznej, Wydział Technologii Żywności, Uniwersytet Rolniczy im.Hugona Kołłątaja w Krakowie, ul.Balicka 122, 30-149 Kraków

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-61780ef8-39ec-4ce2-af4a-e4bd85af5a09
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.