Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
2024
|
74
|
3
|
Tytuł artykułu
Physicochemical properties, antioxidant capacity and sensory acceptability of instant rosehip teas prepared by spray-drying and freeze-drying methods
Autorzy
Baltaci C.
,
Erkmen Bostanci D.
,
Altintas R.
,
Dalkiran Y..
,
Akdogan A.
,
Okan O.T.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
2024
Tom
74
Numer
3
Opis fizyczny
p.244-254,fig.,ref.
Twórcy
autor
Baltaci C.
Department of Food Engineering, Faculty of Engineering and Natural Sciences, Gümüşhane University, 29000 Gümüşhane, Turkey
autor
Erkmen Bostanci D.
Department of Food Engineering, Faculty of Engineering and Natural Sciences, Gümüşhane University, 29000 Gümüşhane, Turkey
autor
Altintas R.
Department of Genetics and Bioengineering, Faculty of Engineering and Natural Sciences, Gümüşhane University, 29000 Gümüşhane, Turkey
autor
Dalkiran Y..
Department of Food Engineering, Faculty of Engineering and Natural Sciences, Gümüşhane University, 29000 Gümüşhane, Turkey
autor
Akdogan A.
Department of Food Engineering, Faculty of Engineering and Natural Sciences, Gümüşhane University, 29000 Gümüşhane, Turkey
autor
Okan O.T.
Department of Chemistry and Chemical Processes Technology, Maçka Vocational School, Karadeniz Technical University, 61750 Trabzon, Turkey
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
DOI
10.31883/pjfns/191929
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-612d06e1-5dee-47f9-9612-e9ff53175c19
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.