Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
2005
|
14/55
|
1
|
Tytuł artykułu
Fatty acid composition of ice creams including trans isomers
Autorzy
Zegarska Z.
,
Paszczyk B.
,
Borejszo Z.
Warianty tytułu
PL
Skład kwasów tłuszczowych lodów, z uwzględnieniem zawartości izomerów trans
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
2005
Tom
14/55
Numer
1
Opis fizyczny
p.71-74,ref.
Twórcy
autor
Zegarska Z.
Chair of Instrumental Analysis, University of Warmia and Mazury in Olsztyn, Heweliusza 6, 10-726 Olsztyn, Poland
autor
Paszczyk B.
autor
Borejszo Z.
Bibliografia
Uwagi
PL
Rekord w opracowaniu
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-6101a314-6d5d-42d9-b72a-536cd0d61b5b
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.