Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
2017
Tom
---
Numer
02
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
02
artykuł:
80-lecie Stanisława Tyszkiewicza
artykuł:
ICE-SHUTTLE - Innowacyjne rozwiązania dla utrzymania łańcucha chłodniczego
artykuł:
Chłodnictwo w zakładach mięsnych
(
Bryla R.
)
artykuł:
Wartość odżywcza i dietetyczna oraz profil kwasów tłuszczowych mięsa króliczego
(
Glodek E.
,
Gil M.
)
artykuł:
Kłopotliwe pytania
(
Woclaw W. S.
)
artykuł:
Jakość mikrobiologiczna mięsa chłodzonego i mrożonego
(
Burczyk E.
,
Kondratowixz J.
,
Chwastowska-Siwiecka I.
,
Baryczka M.
)
artykuł:
Nowoczesne chłodnice dla różnych procesów chłodzenia. Porady Alfa Laval
artykuł:
Krupnioki śląskie i inne produkty posiadające Chronione Oznaczenie Geograficzne
(
Piekut M.
)
artykuł:
Rola przywództwa w kształtowaniu zachowań pracowników
(
Oleksy J.
)
artykuł:
WIPOL z MANE – nowe silne partnerstwo w przemyśle mięsnym
artykuł:
Środki i urządzenia w transporcie zewnętrznym mięsa i jego wyrobów
(
Panasiewicz M. K.
,
Mazur J.
)
artykuł:
Wdrożenie siatki z tasiemką BrandNet w GZELLA Poland
artykuł:
Z glutaminianem sodu czy bez?
(
Szacilo J.
,
Szacilo K.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.