Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Kuchnia. Magazyn dla Smakoszy
2015
|
06
|
Tytuł artykułu
Comber z sarny
Autorzy
Wyrwas P.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
zywienie czlowieka
przyrzadzanie posilkow
przepisy kulinarne
dziczyzna
sarny
comber
Wydawca
-
Czasopismo
Kuchnia. Magazyn dla Smakoszy
Rocznik
2015
Numer
06
Opis fizyczny
s.52-53,fot.
Twórcy
autor
Wyrwas P.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-60471aaa-83f9-496e-8969-b93af9e4de16
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.