PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1967 | 18 | 2 |

Tytuł artykułu

Ocena higieniczna galaretek mięsnych z uwzględnieniem procesu produkcyjnego

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

EN
Hygienic evaluation of meat gelatins, considering production processes

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
RU
EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

18

Numer

2

Opis fizyczny

s.199-207,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Zakład Badania Żywności i Przedmiotów Użytku, Państwowy Zakład Higieny w Warszawie, Warszawa
  • Dział Higieny Żywienia i Żywności, Stacja Sanitarno-Epidemiologiczna Miasta Krakowa, Kraków
autor
  • Zakład Badania Żywności i Przedmiotów Użytku, Państwowy Zakład Higieny w Warszawie, Warszawa
  • Dział Higieny Żywienia i Żywności, Stacja Sanitarno-Epidemiologiczna Miasta Poznania, Poznań
  • Zakład Badania Żywności i Przedmiotów Użytku, Państwowy Zakład Higieny w Warszawie, Warszawa
  • Dział Higieny Żywienia i Żywności, Stacja Wojewódzka Miasta Białegostoku, Białystok
autor
  • Zakład Badania Żywności i Przedmiotów Użytku, Państwowy Zakład Higieny w Warszawie, Warszawa
  • Dział Higieny Żywienia i Żywności, Stacja Wojewódzka Miasta Bydgoszczy, Bydgoszcz
autor
  • Zakład Badania Żywności i Przedmiotów Użytku, Państwowy Zakład Higieny w Warszawie, Warszawa
  • Dział Higieny Żywienia i Żywności, Stacja Wojewódzka Miasta Katowic, Katowice
  • Zakład Badania Żywności i Przedmiotów Użytku, Państwowy Zakład Higieny w Warszawie, Warszawa
  • Dział Higieny Żywienia i Żywności, Stacja Wojewódzka Miasta Kielc, Kielce
autor
  • Zakład Badania Żywności i Przedmiotów Użytku, Państwowy Zakład Higieny w Warszawie, Warszawa
  • Dział Higieny Żywienia i Żywności, Stacja Wojewódzka Miasta Olsztyna, Olsztyn

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-603d1cf1-252f-4add-a8df-d63cc23a1cbf
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.