PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2020 | 19 | 4 |

Tytuł artykułu

The effect of flax seeds addition in nutrition of quails on the quality of carcass and meat

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

PL
Wpływ dodatku nasion lnu w żywieniu przepiórek na jakość tuszy i mięsa

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN
PL

Wydawca

-

Rocznik

Tom

19

Numer

4

Opis fizyczny

p.63-70,ref.

Twórcy

  • Laboratory of Commodity Science of Food Products, Department of Microbiology and Biotechnology, West Pomeranian University of Technology in Szczecin, Piastow 45, 70-311 Szczecin, Poland
autor
  • Laboratory of Commodity Science of Food Products, Department of Microbiology and Biotechnology, West Pomeranian University of Technology in Szczecin, Piastow 45, 70-311 Szczecin, Poland

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-5fe7d404-c43f-496a-a6b8-9b915148dc92
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.