Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna
Rocznik
2017
Tom
50
Numer
3
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
3
artykuł:
Zastosowanie Saccharomyces bayanus oraz Saccharomyces cerevisiae vel. bayanus w produkcji napoju z serwatkowego permeatu niskolaktozowego
(
Rozek P.
,
Znamirowska A.
,
Kalicka D.
,
Pawlos M.
,
Buniowska M.
)
artykuł:
Ocena częstotliwości spożycia produktów zawierających kofeinę i/lub taurynę przez młodzież męską przed egzaminami na różnych poziomach edukacji
(
Goluch-Koniuszy Z.
,
Moroch R.
)
artykuł:
Aspekty zdrowotne i jakość mikrobiologiczna zsiadłego mleka
(
Kukulowicz A.
)
artykuł:
Ocena zawartości kwasu szczawiowego jako składnika antyodżywczego w cydrach
(
Witt P.
,
Smiechowska M.
)
artykuł:
Badanie zawartości związków polifenolowych oraz aktywności przeciwutleniającej szpinaku (Spinacia oleracea L.)
(
Karmanska A.
,
Bak-Sypien I.
,
Panek M.
,
Karwowski B.
)
artykuł:
Truskawki jako źródło składników bioaktywnych wspomagających profilaktykę chorób nowotworowych
(
Pukszta T.
,
Platta A.
)
artykuł:
Aktywność przeciwutleniająca świeżego i termicznie przetworzonego zielonego i czerwonego jarmużu
(
Bak-Stepien I. I.
,
Karmanska A.
,
Kubiak K.
,
Karwowski B. T.
)
artykuł:
Dietetyczne aspekty zastosowania pyłku pszczelego
(
Kurek-Gorecka A.
,
Balwierz R.
,
Dzierzewicz Z.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.