Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Biuletyn Naukowy. Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie
2002
|
16
|
Tytuł artykułu
Czynniki wpływające na zawartość witaminy C w warzywach
Autorzy
Wierzbicka B.
,
Kuskowska M.
Warianty tytułu
EN
Vitamin C in vegetables and the factors influencing its content
Języki publikacji
PL
EN
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
witaminy
witamina C
wartosc odzywcza
warzywa
zawartosc witaminy C
gatunki roslin
odmiany roslin
czynniki agrotechniczne
czynniki przechowalnicze
Wydawca
-
Czasopismo
Biuletyn Naukowy. Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie
Rocznik
2002
Numer
16
Opis fizyczny
s.43-44
Twórcy
autor
Wierzbicka B.
Katedra Ogrodnictwa, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Olsztyn
autor
Kuskowska M.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-5f1209c4-b214-42c2-bd07-009956d4ac93
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.