Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Poradnik Restauratora
2016
|
03
|
Tytuł artykułu
Teo-ria smaku i życia ze smakiem. Z Teo Vafidisem, najbardziej znanym i cenionym kucharzem greckim w Polsce, o przenikaniu się kultur i smaków rozmawia Beata Marcińczyk
Autorzy
Marcinczyk B.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
wywiady
Vafidis Teo wywiad
kucharze
restauratorzy
kuchnia grecka
gyros
Festiwal Kuchni Greckiej
Biuro Podrozy Hellas Travel
styl zycia
Wydawca
-
Czasopismo
Poradnik Restauratora
Rocznik
2016
Numer
03
Opis fizyczny
s.18-19,fot.
Twórcy
autor
Marcinczyk B.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-5ede1308-41bb-417c-b895-e77cdf983d8d
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.