Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny
Rocznik
2020
Tom
64
Numer
01-02
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
01-02
artykuł:
Wieści konopne
(
Bogacz K.
)
artykuł:
Konferencja KSPOiW dla branży zamrażalniczej
(
Przegalinska M. J.
)
artykuł:
Co dalej z systemem zagospodarowania odpadów w Polsce?
(
Przegalinska M. J.
)
artykuł:
Ceny skupu owoców i warzyw w IV kwartale 2019 r.
(
Smolenski T.
,
Kracinski P.
)
artykuł:
Napoje funkcjonalne
(
Bogacz A.
)
artykuł:
Innowacje w opakowaniach
(
Oleksy K.
)
artykuł:
Sytuacja na rynku ogrodniczym w sezonie 2019/2020
(
Nosecka B.
)
artykuł:
Spotkanie opłatkowe przetwórców żywności z JE bp. dr. Piotrem Sawczukiem
(
Przegalinska M. J.
)
artykuł:
III edycja TechFood Practic
(
Marjanowska M.
)
artykuł:
TOP 10 - czyli 10 najlepszych piw IPA warzonych w Niemczech
(
Baranowski K.
)
artykuł:
Akcyza i dodatkowa dopłata do "małpek" dyskryminują branżę
(
Wlodarczyk W.
)
artykuł:
BrauBeviale 2019 - "święto" branży piwa i napojów bezalkoholowych
(
Oleksy K.
)
artykuł:
Polski handel zagraniczny suszonymi owocami w sezonie 2018/19
(
Bugala A.
)
artykuł:
Kalejdoskop ze świata napojów
(
Bogacz K.
)
artykuł:
I przyszła do Polski RC Cola, trzecia cola świata
(
Bogacz A.
)
artykuł:
Widziane z Wiejskiej (143). Gospodarka odpadami opakowaniowymi, co nas czeka?
(
Pokrywka T.
)
artykuł:
Biologically Active Compounds in Food - międzynarodowa konferencja w Łodzi
(
Kolodziejczyk K.
)
artykuł:
Podatek cukrowy od napojów i alkoholi do 300 ml - protesty branż
(
Przegalinska M. J.
)
artykuł:
Nadzwyczajne Walne Zgromadzenie Członków Stowarzyszenia KUPS
(
Groele B.
,
A.L.
)
artykuł:
Podsumowanie działań KUPS w 2019 r. dla branży sokowniczej
(
Groele B.
)
artykuł:
Słody specjalne z owsa nagiego
(
Blazewicz J.
,
Kawa-Rygielska J.
,
Leszczynska D.
,
Gasior J.
,
Gasinski A.
)
artykuł:
Piwa owocowe - stały element piwowarstwa rzemieślniczego. Wybrane zagadnienia z technologii produkcji
(
Gulej M.
)
artykuł:
Co nowego w świecie aromatów, dodatków i składników do żywności
(
Oleksy K.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.