PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2004 | 31 | 1 cz.2 |
Tytuł artykułu

Zastosowanie w produkcji żywności preparatów enzymatycznych otrzymywanych z genetycznie zmodyfikowanych organizmów

Treść / Zawartość
Warianty tytułu
EN
Use of enzyme preparations obtained from genetically modified organisms in foodstuff production
Języki publikacji
PL EN
Abstrakty
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Tom
31
Numer
Opis fizyczny
s.176-177
Twórcy
autor
  • Instytut Żywności i Żywienia, Warszawa
autor
autor
Bibliografia
Uwagi
Rekord w opracowaniu
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-5ea47422-0c18-4d7e-a43f-4e9e06cf2827
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.