Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Inżynieria Przetwórstwa Spożywczego
Rocznik
2013
Tom
---
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
Zakład Technologii i Mechanizacji Przetwórstwa Morskiego Instytutu Rybackiego - Państwowego Instytutu Badawczego
(
Szulecka O.
)
artykuł:
Nanotechnologie i inne aktualne problemy badawcze w inżynierii żywności
(
Grochowicz J.
,
Bien A.
)
artykuł:
Ocena skuteczności usuwania zanieczyszczeń tłuszczowych z różnych powierzchni techniką mycia pianowego
(
Mierzejewska S.
,
Stawczyk S.
)
artykuł:
Fluidized bed drying of adhesive particles
(
Penicka M.
,
Hoffman P.
,
Fort I.
)
artykuł:
Prof.dr hab.inż. Włodzimierz Dolata
(
Gajewska-Szczerbal H.
,
Kubiak M. S.
)
artykuł:
System RASFF a bezpieczeństwo żywności i żywienia w Unii Europejskiej
(
Michalska-Pozoga I.
)
artykuł:
Wpływ mocy promienników podczerwieni na intensywność sublimacji lodu podczas rozmrażania metodą sublimacyjno-próżniowo-parową
(
Kopec A.
,
Dolik K.
)
artykuł:
Prawidłowość znakowania i jakość handlowa pieczywa w dystrybucji handlowej
(
Diakun J.
,
Wieliczko W.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.