Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Poradnik Restauratora
2016
|
08
|
Tytuł artykułu
W każdej potrawie odrobina lubelskiego serca
Autorzy
Handkowska H.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
Lublin
hotel IBB Grand Hotel Lublinianka
hotele
hotelarstwo
restauracja BelEtage
restauracje hotelowe
restauracje luksusowe
zabytki architektury
Gora Artur
kucharze
potrawy regionalne
Wydawca
-
Czasopismo
Poradnik Restauratora
Rocznik
2016
Numer
08
Opis fizyczny
s.14,fot.
Twórcy
autor
Handkowska H.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-5dba9df4-d0fc-40ca-ae7c-8142dab15118
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.