PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2016 | 66 | 4 |
Tytuł artykułu

Application of response surface methodology to study the combined effect of temperature, time and pH on antioxidant activity of cherry (Prunus avium) honey

Autorzy
Treść / Zawartość
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
Wydawca
-
Rocznik
Tom
66
Numer
4
Opis fizyczny
p.287-293,fig.,ref.
Twórcy
autor
  • Department of Food Engineering and Technology, Sant Longowal Institute of Engineering and Technology, Longowal 148106 (Punjab) India
autor
  • Department of Food Engineering and Technology, Sant Longowal Institute of Engineering and Technology, Longowal 148106 (Punjab) India
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-5d9f4180-54c5-40fe-adcf-66da63cb2263
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.