Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Magazyn Przemysłu Mięsnego
2006
|
06
|
Tytuł artykułu
Produkcja ekologiczna w branży spożywczej - sposób na wzrost sprzedaży?
Autorzy
Kafel P.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
Słowa kluczowe
PL
produkcja ekologiczna
sprzedaz
ekologia
certyfikacja
rolnictwo ekologiczne
systemy zarzadzania srodowiskowego
marketing
Wydawca
-
Czasopismo
Magazyn Przemysłu Mięsnego
Rocznik
2006
Numer
06
Opis fizyczny
s.40-42,rys.,tab.
Twórcy
autor
Kafel P.
Katedra Zarządzania Jakością, Akademia Ekonomiczna w Krakowie, Kraków
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-5d6ed520-a524-4e40-860e-2b39050f6b74
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.