Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
1989
|
43
|
3
|
Tytuł artykułu
Niektóre czynniki składające się na proces projektowania zakładów gastronomicznych
Autorzy
Koziorowska B.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
Słowa kluczowe
PL
zaklady gastronomiczne
projektowanie
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
1989
Tom
43
Numer
3
Opis fizyczny
s.1-2
Twórcy
autor
Koziorowska B.
Zakład Techniki Żywienia, Instytut Żywienia Człowieka, SGGW w Warszawie, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-5d51e55b-ef22-4e1f-aa51-441db69890c1
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.