PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1989 | 43 | 3 |

Tytuł artykułu

Niektóre czynniki składające się na proces projektowania zakładów gastronomicznych

Autorzy

Warianty tytułu

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

43

Numer

3

Opis fizyczny

s.1-2

Twórcy

  • Zakład Techniki Żywienia, Instytut Żywienia Człowieka, SGGW w Warszawie, Warszawa

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-5d51e55b-ef22-4e1f-aa51-441db69890c1
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.