PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników

Czasopismo

2013 | 48 | 03 |

Tytuł artykułu

Doświadczalna charakterystyka zamrażalniczej obróbki i przechowywania ryżu konsumpcyjnego

Warianty tytułu

EN
Experimental assessment of freezing and storage treatment of consumption rice

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Wydawca

-

Czasopismo

Rocznik

Tom

48

Numer

03

Opis fizyczny

s.34-38,rys.,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Katedra Chłodnictwa i Energetyki Przemysłu Spożywczego, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, Lublin
autor
  • Katedra Chłodnictwa i Energetyki Przemysłu Spożywczego, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, Lublin
autor
  • Katedra Chłodnictwa i Energetyki Przemysłu Spożywczego, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, Lublin

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-5d5059d2-ef1a-4609-bd87-ef68939d9a14
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.