Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
1978
|
29
|
2
|
Tytuł artykułu
Jełczenie tłuszczu w serach topionych
Autorzy
Mikke H.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
EN
Rancid change of fats in molten cheeses
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
RU
EN
Słowa kluczowe
PL
sery topione
tluszcz
jelczenie
wskazniki
oznaczanie
oznaczanie zawartosci
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
Rocznik
1978
Tom
29
Numer
2
Opis fizyczny
s.129-133,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Mikke H.
Zakład Badania Żywności i Przedmiotów Użytku, Państwowy Zakład Higieny w Warszawie, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-5d065676-9280-4355-ac02-f9b1a2ff3737
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.