PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2019 | 09 |

Tytuł artykułu

Chemiczne dodatki do żywności - problemy higieniczne i toksykologiczne

Autorzy

Warianty tytułu

EN
Chemical additives to food - hygienic and toxicological problems

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Numer

09

Opis fizyczny

s.22-31,fot.,bibliogr.

Twórcy

  • Katedra Towaroznawstwa i Badań Żywności, Wydział Nauki o Żywności, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, Olsztyn

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-5cbc2d36-2c9a-4abd-9beb-c9a6f1e7a0e1
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.