Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Cukiernictwo
2013
|
5
|
Tytuł artykułu
Higiena i bezpieczeństwo w produkcji cukierniczej - cz.II
Autorzy
Borowy T.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
cukiernictwo
higiena produkcji
bezpieczenstwo zywnosci
surowce cukiernicze
system HACCP
woda
czystosc mikrobiologiczna
higiena powietrza
dobra praktyka higieniczna
posadzki przemyslowe
mycie
skutecznosc
zrodla zanieczyszczen
monitoring
Wydawca
-
Czasopismo
Cukiernictwo
Rocznik
2013
Numer
5
Opis fizyczny
s.58-60,62-63,fot.
Twórcy
autor
Borowy T.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-5c9902b5-a1c6-4f94-8ed3-6b7ec1fe6bec
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.