PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1986 | 19 | 3 |

Tytuł artykułu

Zawartość cynku, miedzi i żelaza w niektórych produktach spożywczych

Warianty tytułu

RU
Soderzhimost' cinka, medi i zheleza v nekotorykh prodovol'stvennykh produktakh
EN
Zinc, copper, and iron content in some food products

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
RU
EN

Słowa kluczowe

Wydawca

-

Rocznik

Tom

19

Numer

3

Opis fizyczny

s.142-146,tab.,bibliogr.

Twórcy

  • Katedra Higieny, Akadema Medyczna w Łodzi, ul.Jaracza 63, 90-251 Łódź
  • Katedra Higieny, Akadema Medyczna w Łodzi, ul.Jaracza 63, 90-251 Łódź

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-5c92c849-1945-4ea3-bf4d-75f64a418e48
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.