Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
2018
|
03
|
Tytuł artykułu
Bakteriocyny - naturalna alternatywa
Autorzy
Szafranska J.
,
Solowiej B.
Warianty tytułu
EN
Bacteriocins - natural alternative
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
przemysl spozywczy
biotechnologia
zdrowie czlowieka
mikroorganizmy probiotyczne
bakteriocyny
bakterie probiotyczne
bakterie kwasu mlekowego
konserwanty naturalne
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
Rocznik
2018
Numer
03
Opis fizyczny
s.29-34,tab.,fot.
Twórcy
autor
Szafranska J.
Zakład Technologii Mleka i Hydrokoloidów, Wydział Nauk o Żywności i Biotechnologii, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, Lublin
autor
Solowiej B.
Zakład Technologii Mleka i Hydrokoloidów, Wydział Nauk o Żywności i Biotechnologii, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, Lublin
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-5bff790f-65d1-4b4a-a676-8b8f3426e410
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.