Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Poradnik Restauratora
2015
|
05
|
Tytuł artykułu
Podmaślajmy gościom
Autorzy
Szulborski K.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
gastronomia
tluszcz mlekowy
maslo
maslo Extra
maslo smietankowe
maslo wyborowe
maslo delikatesowe
maslo stolowe
maslo klarowane
zastosowanie kulinarne
porady kulinarne
Wydawca
-
Czasopismo
Poradnik Restauratora
Rocznik
2015
Numer
05
Opis fizyczny
s.24-25,fot.
Twórcy
autor
Szulborski K.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-5bb104e6-24c1-4777-9fcb-449b80afd177
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.