Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
2011
Tom
65
Numer
09
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
09
artykuł:
Żywność mrożona a zachowania nabywcze konsumentów
(
Gorska-Warsewicz H.
)
artykuł:
Co z certyfikacją w chłodnictwie i opłatami za emisję „freonów”?
(
Dobrzynski M.
)
artykuł:
Innowacyjne procesy wstępne stosowane przed suszeniem owoców i warzyw
(
Nowacka M.
,
Witrowa-Rejchert D.
)
artykuł:
Akrylamid w żywności – realny problem czy wyzwanie?!
(
Moscicki L.
)
artykuł:
Nalewki aroniowe wzbogacane przyprawami
(
Sokol-Letowska A.
,
Kucharska A. Z.
,
Nawirska-Olszanska A.
)
artykuł:
Wymiana handlowa Polski z Rosją. Ładunki o kontrolowanej temperaturze
(
Stefanovsky V. M.
,
Filina L.
)
artykuł:
Ocena zdolności biosyntezy tłuszczu przez wybrane drożdże
(
Komorowski K.
,
Blazejak S.
)
artykuł:
Lody z dodatkami prozdrowotnymi
(
Bulwarska M.
,
Florowska A.
)
artykuł:
Mrożone owoce i warzywa – zmiany w polskim eksporcie i imporcie
(
Nosecka B.
)
artykuł:
Substancje dodatkowe w produktach spożywczych. Cz.II
(
Waszkiewicz-Robak B.
)
artykuł:
Komputerowe systemy wizyjne w ocenie jakości mięsa wołowego
(
Chmiel M.
,
Slowinski M.
,
Dasiewicz K.
,
Florowski T.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.