PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1986 | 40 | 2 |
Tytuł artykułu

Wybrane składniki odżywcze w zupach konserwowych wzmacniających

Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
Słowa kluczowe
PL
Wydawca
-
Rocznik
Tom
40
Numer
2
Opis fizyczny
s.17-18,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
  • Zakład Higieny Żywności i Żywienia, Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie, Olsztyn
  • Zakład Higieny Żywności i Żywienia, Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie, Olsztyn
  • Zakład Analizy i Chemii Żywności, Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie, Olsztyn
autor
  • Zakład Analizy i Chemii Żywności, Akademia Rolniczo-Techniczna w Olsztynie, Olsztyn
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-5b585225-9b91-4b18-a184-dd33f7c9e6d6
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.